Archive for December, 2012

Hard Rock Laager 2013 – piletid

Saturday, December 22nd, 2012

Peaaegu poole aasta pärast on jälle Vana-Vigalas suvine metal-fest HRL. Täna müüdi välja esimesed fännipiletid. Kahjuks sel aastal särki fännipiletiga ei saanud, kuid see-eest jagati klaase. Tartu kaplus Muusik alustas nende müüki kell 11 hommikul. Mõned ajad enne avamist jagati pilti, kus järjekorras seisis üks inimene. Jõudsin kohale umbes 11:07 ja siis oli järjekord praktiliselt seitsmekordistunud.

Iga aastaga on Tartus huviliste arv kurvastuseks kahanenud. Kuulsin millalgi teooriast, et tänapäeva noored ei ole enam nii mässumeelsed kui veel mõned ajad tagasi. Tartu noorte tudengite linnana võib-olla seetõttu ei pakugi enam nii märkimisväärset huvi ekstreemsema muusika vastu.

Või siis on asi pigem selles, et tänaseks on enamikel tudengitel kool selleks aasta läbi ja kõik on Tartust ära sõitnud. Või on hoopis noorte majanduslik olukord muutunud halvemaks. Külmas igatahes asi olla ei saa, sest veel paar aastat tagasi palju külmema ilmaga sai seistud sabas, mis ulatus järgmise tänavani välja ja läks sealt veel edasigi.

Kohe pärast kohale jõudmist tehti uksed lahti ja piletiostmine võis toimuda.

Ostsin ka… Ja kuigi oleks särki ka oodanud, siis klaasid olid igatahes päris lahedad…

Praeguseks hetkeks on Hard Rock Laager 2013-ks välja kuulutatud kaks bändi:

Trash-metal bänd Austraaliast – 4ARM (video).

Black-metal bänd Saksamaalt – Endstille (video).

Ootan huviga ka teisi põnevaid artiste… 🙂

Suvel Vana-Vigalas kohtume. \m/