Taak @ Prima Vista 2013

Täna oli päeval suht palav ja umbne. Õhtupoole tuli aga üks suurem ja tumedam pilv… Ja sellega koos ka Tartu kesklinna tasuta vabaõhukontserti andma Taak. Tegelikult oli kontserdipaiga üles leidmine veits seiklus, sest FB-s toodud aadress Struve 1 ei olnud kohe teps mitte õige koht. Igal juhul, jõudsin märgitud algusajaks enam vähem kohale. Rahvast eriti ei olnud ja soundcheckiga läks veel aega. Tolleks ajaks kukkus sellest suurest ja tumedast pilvest üht teist alla.

Taak

Natuke veel läks aega ja rahvast tuli aja möödudes juurde. Vihma kukkus niimoodi hooti. See oli selline mõnus vihm. Kui vahetevahel Rabakal on tunne, et vihma muudkui sajab ja õhtul hakkab veel rõske ja külm ka, siis täna oli kõik väga meeldiv. Ilma sajuta oleks olnud liiga.. mm.. puine.

Taak Taak

Tegelt Taaga esinemine oli veits suurema kirjandusfestivali raames. Sellest lähtuvalt kirjeldati ehk veidi rohkem lugude vahel lugude päritolulugusi.

Taak Taak Taak

Taaka oli igatahes väga värskendav näha. Lava oli küll veidi madal ja no.. polnudki lava, telk oli hoopis. Aga bänd oli võimas. Endiselt on hämmastav, mida Kalvet enda häälega teha oskab. Ja tore, et anti tasuta kontsert siinsamas Tartu kesklinnas. \m/

Taak Taak

Albumi link: http://fotoalbum.ee/photos/jee7/sets/1364223

Comments are closed.